DSS APRIL 100 COUNTY CALL AGENDA



Date: April 28, 2021 Time: 9:00am-11:00am Facilitator: Carla West

TIME	SUBJECT	PRESENTER(S)
9:00 5 Minutes	Welcome	Susan Osborne
PRESENTATIONS		
9:05 20 Minutes	Medicaid Compliance Audits	Betty Dumas Beasley John Thompson
9:25 25 Minutes	DCDEE CCDF Planning, Parent Fees, COVID Grants	Elizabeth Everette Ariel Ford
9:50 10 Minutes	Current Year LIEAP Funding	Carla West
10:00 10 minutes	Hurricane Season Planning	Lisa Cauley Carla West
10:10 10 Minutes	Preliminary American Rescue Plan Act Funds	Carla West
10:20 10 Minutes	NC FAST	Lisa Ashley
10:30 10 Minutes	LIHWAP PEBT Funding Survey	Carla West
10:40 10 Minutes	Welfare Quarterly Reports	Lisa Cauley
10:45	Closing Comments	Susan Osborne

Next Meeting May 26, 2021