## DSS MARCH 100 COUNTY CALL AGENDA

Date: March 24,2021 Time: 9:00am-11:30am Facilitator: Carla West

TIME		·		
	SUBJECT	PRESENTER(S)		
9:00 5 Minutes Welcome	9	Susan Osborne		
PRESENTATIONS				
20 Minutes	elfare System Governance Model	Lisa Cauley Rob Morrell		
9:25 20 Minutes CARS Sy	stem Replacement	Timothy Egan		
TO MINITE	Research Center on Hispanic Children & Families hild Care Access for Hispanic Families Study	Danielle A. Crosby, Ph.D.		
9:55 10 minutes NC FAST		Vijay Ramanujam		
UPDATES				
10:05 10 Minutes Child Su	pport: IRS Audit, Data Reliability Audit, Focus Groups	Carla West		
10:15 15 Minutes Economi	c Services-PEBT	Carla West		
10:30 Dashboa 10 Minutes Certifica	Services Business Information & Analytics ard tion Pilot commercial off-the-shelf) Software	Rob Morrell Ashley Arrington		
10:40 10 Minutes Fiscal Up	odates	Richard Stegenga		
10:50 5 Minutes Q & A		Carla West		
10:55 5 Minutes Closing C	Comments	Susan Osborne		
Next Meeting April 28, 2021				