## DSS MAY 100 COUNTY CALL AGENDA



Date: May 26, 2021 Time: 9:00am-11:00am Facilitator: Carla West

TIME	SUBJECT	PRESENTER(S)
9:00 5 Minutes	Welcome	Susan Osborne
PRESENTATIONS		
9:05 20 Minutes	Foster Care Visits	Lisa Cauley Rob Morrell
9:25 20 Minutes	ARPA Funding for Child Care Implementation Plans	Ariel Ford
09:45 20 Minutes	Economic Services, LIEAP Supplemental Payments, LIHWAP, ARPA Updates	Carla West
10:05 10 Minutes	Medicaid Managed Care Update	Melanie Bush Debra Farrington
	UPDATES	
10:15 10 Minutes	NC FAST Certification Update	Ashley Arrington
10:25 10 Minutes	Fiscal Updates CARS	Richard Stegenga Myra Dixon, Tim Egan
10:35 10 Minutes	Child Support ACTS Modernization	Carla West
10:45 10 Minutes	Q&A	Carla West
10:55	Closing Comments	Susan Osborne

Next Meeting June 23, 2021